header verkoopprocedure

Lees hier alles over
de verkoopprocedure!

Het verkoopproces van De Zaanse Helden

Start pre-sale

Oriëntatie De Zaanse Helden

Verdiep je op de website in De Zaanse Helden. Hier vind je uitgebreide informatie over de woonomgeving, het landschap, de verschillende woningtypes en de voorzieningen in de buurt. Laat je inspireren door het aanbod. Love the city, Feel the nature. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram, Schrijf je in op de website en maak alvast je woningvoorkeuren kenbaar. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

“Vrienden van De Zaanse Helden”

Heb je vragen over de verkoop, neem dan contact op met één van de verkopende makelaars. Benieuwd naar de financiële mogelijkheden? Plan dan vrijblijvend een gesprek in met de adviseurs van Vaes Finance.

Heb je al een koopwoning? De verkopende makelaars kunnen de waarde bepalen van je huidige woning. Door gebruik te maken van de kennis van de samenwerkingspartners van De Zaanse Helden weet jij waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn.

Let op! Met een hypotheekverklaring en een waardebepaling van je huidige woning, krijg je voorrang bij de toewijzing van de woning ten opzichte van geïnteresseerden waarvan de financiële situatie onbekend is. Dus: hoe eerder inzicht in jouw financiële situatie, hoe groter de kans op een woning!

Start verkoop / inschrijving bouwnummers

Start verkoop

Het is zo ver, de verkoop is gestart! Vanaf nu zijn de prijzen per bouwnummer bekend met de bijbehorende verkoopdocumentatie. Dit is het moment waarop je je met de woningzoeker online kunt inschrijven op de verschillende bouwnummers en woningtypes.

Heb je in het voortraject al een prettig gesprek gehad met de adviseurs van Vaes Finance over de hypotheekverklaring en/of de verkopend makelaars voor een waardebepaling van je huidige woning? Neem dan direct contact op zodat zij kunnen zorgen voor de hypotheekverklaring voor de bouwnummers waarop jij je wilt inschrijven. De verkopend makelaars kunnen de waardebepaling van je huidige woning aanleveren.

Laatste kans op voorrang!

Heb je nog geen gesprek over de hypotheekverklaring en/of waardebepaling huidige woning gehad? Maak dan gebruik van deze laatste kans vóórdat de inschrijfperiode sluit om een gesprek in te plannen met Vaes Finance en/of de verkopend makelaars. Schrijf je in op jouw favoriete bouwnummers via het digitale inschrijfformulier op de website.

Toewijzing

De toewijzing begint nadat de inschrijftermijn is afgelopen. De makelaar zal telefonisch of per mail contact met je opnemen als jij één van de gelukkigen bent om een verkoopgesprek in te plannen. Dit gesprek bestaat uit: een toelichting van de makelaar op verkooptekeningen, de technische omschrijving, het meer- & minderwerk, de overeenkomsten e.d.

Na toewijzing

Verkoopgesprek en ondertekening van contractstukken

Vanaf de datum van jouw verkoopgesprek bij de makelaar heb je vijf dagen de tijd om te bedenken of je de woning wilt kopen, dit noemen we een optie. Besluit je over te gaan tot koop? Dan plannen we een afspraak in om te tekenen. Hier neemt de makelaar de contractstukken met je door en is het feestelijke moment van ondertekenen. Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Download hier
verkoopprocedure
als PDF

Tijdlijn

Tijdlijn

Januari 2022

Start pre-sale

April 2022

Start verkoop / inschrijving bouwnummers

Toewijzing

Start verkoopgesprekken / ondertekening overeenkomst