welkom

  Mogen we je verder helpen?

  Het team van enthousiaste makelaars van de Zaanse Helden staat voor je klaar. Ze staan je persoonlijk bij, voorzien je van de nodige informatie, beantwoorden al je vragen, vertellen je alles over de mogelijkheden en begeleiden je gedurende het hele proces.

  De makelaars van Bert van Vulpen Makelaars en KRK Makelaars zijn vertrouwde gezichten in Zaanstad, met ook kantoren in Amsterdam, Alkmaar en Amstelveen. Ze zijn goed op de hoogte van de lokale woningmarkt, de voorzieningen en het wonen in Zaanstad. Om de haalbaarheid van de aankoop van een nieuwe woning in De Zaanse Helden mogelijk te maken, kunnen we ook de waardebepaling van de huidige woning doen. Voor vrijblijvend hypotheekadvies en financieel advies verwijzen we je graag door naar Vaes Finance.

  Leuk kennis te maken!

  KRK Makelaars

  KRK Makelaars

  KRK Makelaars

  KRK is een full service makelaar voor de verkoop, de taxatie en de verhuur van de huidige woning en de aankoop van de nieuwe woning. Met vijf vestigingen in de regio Noord-Holland staan we dichtbij de klant. Met onze persoonlijke benadering vinden we altijd de juiste match.

  Westzijde 340
  1506 GK Zaandam

  075 612 64 00
  nieuwbouwzaanstreek@krk.nl

  Bert van Vulpen Makelaars

  Bert van Vulpen

  Bert van Vulpen Makelaars

  Bij Bert van Vulpen Makelaars vind je alle expertise die jij nodig hebt onder één dak: verkoop, aankoop en taxatie. Je hebt één aanspreekpunt, we brengen jouw wensen goed in kaart en begeleiden je van A tot Z. Persoonlijke betrokkenheid staat voorop, ook ’s avonds of in het weekend. Het geeft ons voldoening je te zien glunderen als jij de sleutels krijgt.

  Provincialeweg 174-176
  1506 MG Zaandam

  075- 6472060
  nieuwbouw@bertvanvulpen.nl