Trotse Zaanse Helden

Tevreden Header

Trotse
Zaanse Helden

Terug naar homepage

We hebben straks tijd voor alleen de leuke dingen.

 “We wonen nu in een huis met drie verdiepingen. Veel te groot voor ons tweeën. Je bent altijd aan het poetsen en Rob is een beetje klaar met het onderhoud. We hebben besloten ons huis nu al te verkopen, ook al kunnen we pas over twee jaar onze nieuwe woning in. Dan zijn we vrij van zorgen en hebben nergens meer omkijken naar”, vertelt Carolien (63). Zij en haar man Rob (61) hebben een appartement op de derde verdieping van De Groene Jager gekocht. Tot ze erin kunnen huren ze een woning in de buurt en kunnen zo ’n beetje vanuit de woonkamer de bouw van hun nieuwe woning volgen.

Carolien : “De Zaanse Helden ligt dicht in de buurt van waar we nu wonen. Dus de ligging is ideaal. We hebben vrij uitzicht op de molen. Een riant balkon van ruim 12,5 m2. Alles gelijkvloers. Heel duurzaam en Gasloos. Ook belangrijk met de huidige energieprijzen! We hoeven nooit meer rondjes te rijden op zoek naar een plekje voor de auto, maar hebben we onze eigen parkeerplek in de ondergrondse garage. Straks hebben we zeeën van tijd. Dan trekken we erop uit met de fiets of een dagje weg met de boot o.a naar het Uitgeestermeer en langs De Woude. We kiezen voor gemak, minder zorgen en meer vrije tijd. Tijd om vooral leuke dingen te doen.“

interview 1

Rob en Carolien

Eindelijk mijn eigen plekje

“Ik ben heel blij dat ik straks eindelijk mijn eigen plekje heb. Ik woon nu nog thuis. Na een zoektocht van twee jaar ben ik eindelijk ingeloot”, vertelt Berry (27) die een tweekamerappartement in De Ruyter heeft gekocht. “Dit is de mooiste buurt van Zaandam. Ik ben hier opgegroeid en wil hier graag blijven. Straks heb ik zo’n 79 m2 helemaal voor mezelf alleen. Lekker ruim en opgeleverd incl. complete keuken en badkamer. Binnen 15 min. op Amsterdam CS. En alles is nieuw en netjes afgewerkt. Vanaf de vijfde verdieping kijk ik uit over heel de stad.”

Berry is een rustige buurman. Hij werkt vijf dagen in de week als projectengineer bij Boskalis, maar zit voor zijn werk ook vaak in het buitenland. “Dat maak ik wel goed als ik thuis ben”, lacht Berry, “want dan heb ik meestal een paar weken vrij om te genieten van de natuurinclusieve daktuin.”

interview 2

Buurman Berry van de vijfde verdieping

Het aanbod van De Zaanse Helden
Nog enkele woningen beschikbaar!

De verkoop van de woningen in De Zaanse Helden verloopt voorspoedig. Op dit moment vinden de gesprekken met de makelaar plaats. Het gebeurt een enkele keer dat een woning weer beschikbaar komt. Tot alle woningen zijn verkocht, maak je kans om een Zaanse Held te worden. Houd dus goed de woningzoeker in de gaten en zorg dat je aangemeld bent voor de nieuwsbrief!

Direct contact met het makelaarsteam? 075 612 64 00 of 075 647 20 60

Altijd op de hoogte!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief, zo heb je telkens een actueel overzicht van beschikbare bouwnummers.