Nieuwbouw header

Nieuwbouw is een
verstandige keuze.

Terug naar homepage

Waarom nieuwbouw juist nu een verstandige keuze is!

“Het is een rare tijd. Krapte op de woningmarkt. Energieprijzen die de pan uitstijgen en de rente die stijgt”, zegt Robert de Joode van KRK Makelaars in Zaandam. “Desondanks blijft het kopen van een nieuwbouwwoning een veilige en verstandige keuze.”

“Met nieuwbouw kies je voor structureel lage energierekeningen. Nieuwe woningen zijn volgens de laatste stand van de techniek gebouwd, uitstekend geïsoleerd, gasloos en uiterst duurzaam. Bij nieuwbouw is alles nieuw dus kom je niet voor onderhoud en onverwachte kosten te staan. Daarbij stijgt de waarde van nieuwbouw harder ten opzichte van bestaande bouw.”

Top-6 tips om te kiezen voor een nieuwbouwwoning in De Zaanse Helden

Volgens Annika van Wijk van Bert van Vulpen Makelaars

1 - Snelst opgeleverd

De nieuwbouwwoningen van De Zaanse Helden zijn op dit moment het meest concrete beschikbare aanbod in Zaandam. De omgevingsvergunning is onherroepelijk waardoor de bouw dit jaar gaat starten.

2 - Lage energierekening

De woningen in De Zaanse Helden zijn duurzaam en hebben een relatief lage energierekening. Er wordt gebruik gemaakt van een duurzame waterpomp in combinatie met zonnepanelen voor verwarming, koeling en warm (tap) water. Daarnaast wordt de gebouwschil (daken/wanden/vloeren) t.o.v. het bouwbesluit substantieel extra geïsoleerd. 

3 - Zeer compleet

De woningen in De Zaanse Helden zijn aan het water gelegen, kijken grotendeels uit op de 300 jaar oude houtzaagmolen de Held Jozua en worden opgeleverd met een kwalitatief hoogstaande keuken en badkamer. Daarnaast worden de verschillende gebouwen en het naastgelegen Burano verbonden middels een natuurinclusief daklandschap waar mens, plant en dier elkaar kunnen ontmoeten. 

4 - Maximaal profiteren van overwaarde

Wil je maximaal profiteren en de beste prijs voor je huidige woning krijgen, verkoop dan nu je woning en ga tijdelijk huren. Het makelaarsteam helpt je graag bij het vinden van een tijdelijke huurwoning. 

5 - Zeer gewild.

De woningen van De Zaanse Helden zijn gewild. Dat merken we in de verkoop die voorspoedig verloopt. Zeker de helft is verkocht en gesprekken lopen nog. De ligging van De Zaanse Helden is uniek: dichtbij het centrum, dichtbij het station, dichtbij Amsterdam en dichtbij het prachtige Zaanse slagenlandschap. 

6 – Lage maandlasten met slimme oplossingen van Vaes Finance

Lees hier meer over de hypotheek mogelijkheden via Vaes Finance

‘Met nieuwbouw kies
je voor structureel
lage energierekeningen’

Energie

Robert de Joode | KRK Makelaars 

Voorbeelden vergelijk energiekosten oudbouw/nieuwbouw

KRK Makelaars

KRK Makelaars

KRK Makelaars

KRK is een full service makelaar voor de verkoop, de taxatie en de verhuur van de huidige woning en de aankoop van de nieuwe woning. Met vijf vestigingen in de regio Noord-Holland staan we dichtbij de klant. Met onze persoonlijke benadering vinden we altijd de juiste match.

Westzijde 340
1506 GK Zaandam

075 612 64 00
nieuwbouwzaanstreek@krk.nl

Bert van Vulpen Makelaars

Bert van Vulpen

Bert van Vulpen Makelaars

Bij Bert van Vulpen Makelaars vind je alle expertise die jij nodig hebt onder één dak: verkoop, aankoop en taxatie. Je hebt één aanspreekpunt, we brengen jouw wensen goed in kaart en begeleiden je van A tot Z. Persoonlijke betrokkenheid staat voorop, ook ’s avonds of in het weekend. Het geeft ons voldoening je te zien glunderen als jij de sleutels krijgt.

Provincialeweg 174-176
1506 MG Zaandam

075- 6472060
nieuwbouw@bertvanvulpen.nl