Trots eerbetoon van nu aan de helden van toen.

Trots eerbetoon van nu aan de helden van toen.


Trots eerbetoon van nu aan de helden van toen.

De Zaanse Helden is niet zomaar als naam voor deze bijzondere woonomgeving gekozen. Van de 17de tot ver in de 19e eeuw was de locatie onderdeel van een enorm industrieel molengebied. Hier prijkten honderden molens aan de oevers van de Zaanstreek. De naam 'De Zaanse Helden' is daarom een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Zaanstad. Ieder gebouw heeft de naam gekregen van een verdwenen molen. De Zaanse Helden verbindt de binnenstad met de natuur en het naastgelegen molenpark met de 300 jaar oude Held Jozua, maar stimuleert ook ontmoetingen tussen bestaande en nieuwe bewoners. Hier komen het verleden, heden en toekomst van deze trotse, ondernemende stad samen.

Een nieuwe
wind

De Zaanse Helden

Het ligt ideaal

ligging

Wonen in een groene omgeving, met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Een plek die precies bij jou past én dichtbij Amsterdam. Met het NS-station op loopafstand, heb je toegang tot het hele land.

Geinteresseerd?

Bekijk direct het beschikbare aanbod

Met je haren in de wind

wind

Met je haren in de wind

Midden in de natuur, maar ook dichtbij het stadshart. De Zaanse Helden biedt meer dan alleen een woonplek. Met allerlei faciliteiten in de buurt, is er van alles te beleven om fijn te leven. Van shoppen op loopafstand tot zorgfaciliteiten aan huis. Liever even de natuur in om te ontspannen? Geniet van het natuurlijke daklandschap of wandel via de brugverbinding naar het Molenpark. Het groene en waterrijke buitengebied van de Zaanstad is jouw achtertuin!

wind