welkom

De Zaanse Helden, van A naar Thuis

Het team van De Zaanse Helden staat graag voor je klaar. Ze staan je persoonlijk bij, voorzien je van de nodige informatie, beantwoorden al je vragen, vertellen je alles over de actuele mogelijkheden en begeleiden je gedurende het hele proces. Hieronder hebben we alle belangrijke informatie nog eens op een rijtje gezet. In een persoonlijk gesprek lopen we er graag met je doorheen!

Lagere energielasten

Lagere energielasten

Waarom nieuwbouw juist nu een verstandige keuze is!

"Het is een rare tijd. Krapte op de woningmarkt. Energieprijzen die de pan uitstijgen en de rente die is gestegen", zegt Robert de Joode van KRK Makelaars in Zaandam. "Desondanks blijft het kopen van een nieuwbouwwoning een veilige en verstandige keuze."

"Met nieuwbouw kies je voor structureel lage energierekeningen."

"Met nieuwbouw kies je voor structureel lage energierekeningen", weet De Joode. "Nieuwe woningen zijn volgens de laatste stand van de techniek gebouwd, uitstekend geïsoleerd, gasloos en uiterst duurzaam. Bij nieuwbouw is alles nieuw dus kom je niet voor onderhoud en onverwachte kosten te staan. Daarbij stijgt de waarde van nieuwbouw harder ten opzichte van bestaande bouw.”

energiekosten

Robert de Joode | KRK Makelaars

Overbruggingsservice

Overbruggingsservice

Financiële voordelen

Financiële voordelen

Verzilver de overwaarde en kies voor financiële rust!

"Stel, je hebt je oog laten vallen op een woning in De Zaanse Helden. De oplevering is medio 2025. Waar doe je goed aan? De woningmarkt is veranderlijk. Het nu verzilveren van de overwaarde op je huidige huis geeft zekerheid. Maar dan? Waar doe je in de tussentijd?"

Het adviesteam van De Zaanse Helden helpt je graag op weg! 

"We kunnen vrijblijvend een waardebepaling doen én de verkoop van je huidige woning begeleiden. We halen het beste bod met de meest optimale waarde uit de markt. We vertellen je alles over de mogelijkheden van een overbrugging door tijdelijk te huren. Zetten de cijfers op een rij en geven inzicht in het financiële plaatje. Vanuit ons omvangrijke netwerk kunnen we op zoek gaan naar een passende huurwoning. Dichtbij waar je nu woont of juist de buurt van Zaanse Helden. Kun je al een beetje wennen. Of wie weet– omdat het kan - wil je tijdelijk neerstrijken op een hele andere plek, een andere stad of ga je een tijdje in de buurt van vrienden of familie wonen. Alles ligt even open. Geniet volop van de mogelijkheden die dat biedt."

Zullen we in gesprek gaan? Wie weet kom je ook in aanmerking voor de verhuisvergoeding.

Neem vrijblijvend contact op

Maak handig gebruik van De Zaanse Helden overbruggingsservice

Bert van Vulpen

Bert van Vulpen, makelaar bij Bert van Vulpen Makelaars

We sturen op zo laag mogelijke maandlasten.

"De rente is weer gestegen. Waarom zou je dan de hypotheekrente voor twintig jaar vastzetten?", vraagt Chris Vaes van Vaes Finance. "Waarom kiezen voor de standaardoplossing als er veel slimmere manieren zijn om de maandlasten laag te houden en toch zekerheid te hebben? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deel variabel – dat is nu bijvoorbeeld 1,8 procent - , een deel voor 5 jaar vast en een deel voor 10 jaar vast. En stel dat je het voordeel van de lage variabele rente opzij zet om schommelingen in de toekomst op te vangen. Of verkoop nu alvast je huidige huis, verzilver maximaal de overwaarde, zodat je die direct kunt meenemen in een overbruggingsfinanciering."

"Vaak is er financieel meer mogelijk dan je denkt."

"De makelaars helpen je bij het vinden van een huurwoning tot het nieuwe huis is opgeleverd. Wij denken mee en maken het inzichtelijk met rekenvoorbeelden. Zo bouwen we samen aan de meest gunstige hypotheek. Kom rond de tafel zitten. Vaak is er financieel meer mogelijk dan je denkt. Laten we kijken hoe we jouw maandlasten zo laag mogelijk kunnen houden."

Financiële tips

  • Lage hypotheekrente op je huidige huis? Verhuis hem mee!
  • Bespaar op hoge energielasten, kies nieuwbouw
  • Verzilver de maximale overwaarde op je huis en huur tijdelijk

Maak een afspraak voor een vrijblijvend financieel advies 

Afspraak maken

Lage rentekosten nog steeds mogelijk

Chris Vaes | Vaes Finance

Uitgaande van koopsom € 455.000 en hypotheek € 455.000,
€ 1.180 netto per maand

Tips van de makelaars

Tips van de makelaars

Tips en Services

Top-5 tips om te kiezen voor een nieuwbouwwoning in De Zaanse Helden

Volgens Annika van Wijk van Bert van Vulpen Makelaars & Mariëlle Gerretschen van KRK Makelaars

Tevreden kopers

Tevreden kopers

We hebben straks tijd voor alleen de leuke dingen.

 “We wonen nu in een huis met drie verdiepingen. Veel te groot voor ons tweeën. Je bent altijd aan het poetsen en Rob is een beetje klaar met het onderhoud. We hebben besloten ons huis nu al te verkopen, ook al kunnen we pas over twee jaar onze nieuwe woning in. Dan zijn we vrij van zorgen en hebben nergens meer omkijken naar”, vertelt Carolien (63). Zij en haar man Rob (61) hebben een appartement op de derde verdieping van De Groene Jager gekocht. Tot ze erin kunnen huren ze een woning in de buurt en kunnen zo ’n beetje vanuit de woonkamer de bouw van hun nieuwe woning volgen.

Carolien : “De Zaanse Helden ligt dicht in de buurt van waar we nu wonen. Dus de ligging is ideaal. We hebben vrij uitzicht op de molen. Een riant balkon van ruim 12,5 m2. Alles gelijkvloers. Heel duurzaam en Gasloos. Ook belangrijk met de huidige energieprijzen! We hoeven nooit meer rondjes te rijden op zoek naar een plekje voor de auto, maar hebben we onze eigen parkeerplek in de ondergrondse garage. Straks hebben we zeeën van tijd. Dan trekken we erop uit met de fiets of een dagje weg met de boot o.a naar het Uitgeestermeer en langs De Woude. We kiezen voor gemak, minder zorgen en meer vrije tijd. Tijd om vooral leuke dingen te doen.“

interview 1

Rob (61) en Carolien (63)

Eindelijk mijn eigen plekje

“Ik ben heel blij dat ik straks eindelijk mijn eigen plekje heb. Ik woon nu nog thuis. Na een zoektocht van twee jaar ben ik eindelijk ingeloot”, vertelt Berry (27) die een tweekamerappartement in De Ruyter heeft gekocht. “Dit is de mooiste buurt van Zaandam. Ik ben hier opgegroeid en wil hier graag blijven. Straks heb ik zo’n 79 m2 helemaal voor mezelf alleen. Lekker ruim en opgeleverd incl. complete keuken en badkamer. Binnen 15 min. op Amsterdam CS. En alles is nieuw en netjes afgewerkt. Vanaf de vijfde verdieping kijk ik uit over heel de stad.”

Berry is een rustige buurman. Hij werkt vijf dagen in de week als projectengineer bij Boskalis, maar zit voor zijn werk ook vaak in het buitenland. “Dat maak ik wel goed als ik thuis ben”, lacht Berry, “want dan heb ik meestal een paar weken vrij om te genieten van de natuurinclusieve daktuin.”

interview 2

Buurman Berry (27)

Lekker erop uit!

"Ik denk dat het wel tijd wordt om dit huis te verkopen en te verruilen voor een gelijkvloerse woning", zei Ellen (74) tegen haar zoon en schoondochter. Een week later komen ze erop terug: "Nou mam, dan willen wij jouw huis wel kopen." Twee vliegen in één klap*.

"Het is een drive-in woning met een trap naar de woonkamer en opnieuw een trap naar drie slaapkamers. Dat werd mij toch teveel. In het tweekamerappartement in De Zaanse Helden woon ik kleiner, zonder onderhoud, gasloos, met meer comfort en gemak. En is alles nieuw!"

Wat ga je doen met al die extra tijd straks? "O, ik ben altijd bezig. Ik houd van tuinieren. Dus mijn loggia op het zuidwesten staat straks vol met planten. Er zijn volkstuintjes in de buurt. En ik ben dol op dieren. Bij Kinderboerderij De Veldmuis, naast de oude molen aan de overkant, zoeken ze altijd wel vrijwilligers. Ik fiets nu nog overal naartoe of pak de auto. Voor de deur stopt de bus en het station ligt om de hoek. Ik wil wel mobiel blijven. Ik ga ook graag naar brocante markten. Ben nu al bezig met de inrichting. Ik denk goud. Goud is altijd goed. Met mooi diep donkerblauw bijvoorbeeld."

*Het zijn drie vliegen in één klap, want de overdracht van het huis is al dit jaar en tot de oplevering kan Ellen bij haar zoon en schoondochter in het oude huis blijven wonen.

interview 3

Ellen (74)

Direct contact met het makelaarsteam

Direct contact met het makelaarsteam


Verkoopinformatie