Wonen met karakter

Wonen met karakter

Wonen met karakter

10 Stoere woongebouwen, fier overeind. Met het Zaanse landschap aan haar voeten.

Architectuur die verwijst naar het rijke industriële verleden; als eerbetoon dragen de gebouwen de naam van de verdwenen molens uit de streek. De Zaanse Helden verbindt toekomst en verleden. Natuur en architectuur. Maar vooral mensen.

De Zaanse Helden is voor wie niet wil kiezen. Je woont hier in de stad, maar ook in de natuur.

De Zaanse Helden is een nieuw thuis voor iedereen. Van kleinere appartementen voor starters en meerkamerwoningen voor jonge gezinnen tot toekomstbestendige appartementen voor ouderen. Ruim 600 woningen variëren in type en grootte en worden aangeboden voor koop, vrije sector huur en sociale huur. Ook is er ruim 1650 m2 commerciële ruimte beschikbaar, voor bijvoorbeeld kinderopvang. Bovendien kun je straks als bewoner gebruik maken van de (thuis)zorg faciliteiten van De Zorgcirkel.

In de stad,
in het groen

Hoe wil jij straks wonen in De Zaanse Helden?

Woonaanbod

In verkoop

11 waterwoningen 96 m2 - 116 m2
77 appartementen 68 m2 - 133 m2

In verhuur - vrije sector

8 grondgebonden woningen a 80 m2
223 appartementen 69 m2 - 105 m2 

In verhuur - sociaal

163 appartementen 50 m2 - 72 m2

Wat voor woning past bij jou?

Woonaanbod2

De Zaanse Helden kenmerkt zich door diversiteit, in andere woorden: veel variatie in woningtypen. Dit geeft een speels beeld met bijzondere doorzichten, waaronder de uitkijk en verbinding met De Held Jozua in het Molenpark. 

Met oog voor de toekomst

De Zaanse Helden is een duurzame woonplek. Wandel binnen een paar minuten naar de trein, pak een deelauto of parkeer je fiets op een speciale fietsparkeerplek. De stroom die de gebouwen gebruiken, wordt opgewekt door zonnepanelen. De appartementen en commerciële ruimte zijn compleet gasloos. De Zaanse Helden is een duurzame leefomgeving voor zowel mens als dier; het dak van de parkeergarage is verweven door het project en fungeert als natuurlijk daklandschap. Het is een tuin die zo ontworpen is dat het voelt alsof je in het Zaanse slagenlandschap wandelt.

De Zaanse Helden zal in fases gerealiseerd worden waarbij gestart wordt met gebouw A en geëindigd met gebouw J. Deel hier jouw woonvoorkeuren en wij houden je op de hoogte.

Woningen met zorg aan huis

levensloop

Het is prettig oud worden bij De Zaanse Helden. De toekomstige (oudere) bewoners van De Zaanse Helden kunnen gebruik maken van de diensten van De Zorgcirkel. Deze zorgorganisatie zal haar intrek nemen in Burano, een complex met levensloopbestendige woningen gelegen naast De Zaanse Helden. De zorgverlening kan op afspraak, maar ook op afroep. 

levensloop