Over Ons

Over Ons


Over Ons

Samen sterk
voor De Zaanse Helden

Om De Zaanse Helden te realiseren, hebben Stebru en Impact Vastgoed in oktober 2017 de krachten gebundeld en de Vrodest locatie in Zaandam West aangekocht.

Met het tot ontwikkeling brengen van deze prachtige locatie, dragen we bij aan de ambitie en doelstellingen van de gemeente Zaanstad en voegen we een bijzondere woonlocatie toe aan de nieuwe wijk Zaans Hout. 

Lees hier meer over wie we zijn, over onze visie op het ontwikkelen van bijzondere binnenstedelijke woonomgevingen en hoe je met ons in contact kunt komen als je vragen hebt of meer wilt weten over De Zaanse Helden.

Ontwerpteam

Architect: Havermans Hielkema Architcten
Constructeur: Zonneveld Ingenieurs
Installaties advies: Nelissen ingenieurs bureau
Bouwfysica: Nelissen ingenieursbureau
Landschapsarchitecten: LOLA landscape architects, Deltavormgroep

Stebru

Stebru

Stebru.
Elke stad, wijk of gebouw een eigen ritme.

Iedere plek heeft zijn eigen unieke identiteit. En om écht iets moois te bouwen, moet je meegaan op het ritme van de buurt. En je afvragen hoe je deze klanken versterkt, of de slechte eruit haalt. Groen op plekken waar daar een gebrek aan is, klimaatadaptieve oplossingen in een stedelijke omgeving. Alleen zo creëer je nieuwbouwprojecten die wijken een bepaalde meerwaarde bieden. Plekken waar je ook zelf zou willen wonen. Dat is onze missie.

Wil je meer lezen over Stebru?
Kijk op de website.

Impact Vastgoed

Impact Vastgoed

Impact Vastgoed.
Geeft ruimte aan mensen. 

Ruimte is iets bijzonders; misschien wel het mooiste dat je aan elkaar kunt geven. Ruimte is nodig om in te leven en in te werken, maar het is ook een voorwaarde om te doen waar je goed in bent. Als gebouwen zo kunnen worden ontwikkeld dat dit ondersteund en mogelijk gemaakt wordt, dan lever je toegevoegde waarde. Bij Impact Vastgoed doen we precies dat. We bieden ruimte aan mensen. Met innovatief ontwikkeld vastgoed, dat een krachtig en blijvend effect heeft op hun woon- en werkplezier.

Wil je meer lezen over Impact Vastgoed?
Kijk op de website.

Nu in ontwikkeling

Nu in ontwikkeling

Nu in ontwikkeling,
straks in de verkoop én verhuur. 

Waar woon je liever, in de stad, of in het groen? Of wil je ín de stad wonen ín het groen? Dat kan. Aan het Mahoniehout, tegenover de houtzaagmolen 'De Held Jozua' verrijzen 'De Zaanse Helden'. Een uniek bouwproject van Stebru en Impact Vastgoed, dat nu in ontwikkeling is en straks in de verkoop en verhuur gaat. Blijf op de hoogte van de ontwikkeling. Meld je aan voor de nieuwsbrief.